Unconfigured Ad Widget

Collapse

little confused?

Collapse
X
 
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sac5.0
    Junior Member
    • Feb 2007
    • 67

    little confused?

    i know you can only buy a new handgun every 30 days,but say if i bought a handgun on the 16 of march can i purchase and start the dros of a oll today?
    thanks joe
  • #2
    SmithAndJohnson
    Member
    • Dec 2007
    • 251

    Originally posted by sac5.0
    i know you can only buy a new handgun every 30 days,but say if i bought a handgun on the 16 of march can i purchase and start the dros of a oll today?
    thanks joe
    Yes.

    Handguns = 1 FFL purchase every 30 days. Longguns = no restriction.

    Enjoy your OLL
    Rule #3 - Keep your finger off the trigger until you're ready to fire.
    BillCA: "keep yer booger hook off the bang switch!"

    Comment

    • #3
      USN CHIEF
      I need a LIFE!!
      • Nov 2007
      • 11540

      Originally posted by SmithAndJohnson
      Yes.

      Handguns = 1 FFL purchase every 30 days. Longguns = no restriction.

      Enjoy your OLL
      Thank you, I also was not aware of the above info... I was under the impression that 1 a month handgun or rifle, unless it was a PPT.. Learned something new today
      Originally posted by tankerman
      I think most folks bubba their AR's because they watch too many action movies, play too many video games and don't understand how to socialize properly, so they fantasize about being 'action hero's'. Kind of like little girls playing dress-up.
      Originally posted by Douglas711
      Is everybody stocking up on guys now? Just curious some gun prices seem to be getting high.

      Comment

      • #4
        hawk1
        In Memoriam
        • Dec 2005
        • 7555

        Just for more clarification, You can private party transfer as many handguns as you like in a 30 day period. The one in 30 day rule is for handguns purchased from a store or if you have one shipped FFL to FFL (must be on the roster). You may purchase any amount of handguns private party while you are in a 30 day hold period as well.
        The above information does not apply to those that transfer their handguns in the city of Los Angeles. Their municipal code says only one in the 30 days period.
        sigpicNRA LIFE MEMBER

        Comment

        Working...
        UA-8071174-1