Calguns.net  

Home My iTrader Join the NRA Donate to CGSSA Sponsors CGN Google Search
CA Semiauto Ban(AW)ID Flowchart CA Handgun Ban ID Flowchart CA Shotgun Ban ID Flowchart
Go Back   Calguns.net > GENERAL DISCUSSION > Technology and Internet
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Technology and Internet Emerging and current tech related issues. Internet, DRM, IP, and other technology related discussions.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-20-2010, 2:06 PM
biglou biglou is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,275
iTrader: 16 / 100%
Default Internet explorer error page

Need computer help. Everytime I turn on my computer I get a page on the screen that says "Internet Explorer cannot connect to the internet". Then it lists possible reasons. It has the AT&T blue icon in the upper left corner. How do I get rid of this ? I've tried the self support tools and ran CC Cleaner. Everything else runs fine. Any help is appreciated. The guy that helps me with my computer stuff is deployed.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2010, 2:09 PM
freonr22's Avatar
freonr22 freonr22 is offline
I need a LIFE!!
 
Join Date: Dec 2008
Location: San Jose
Posts: 11,821
iTrader: 28 / 100%
Default

NOT being sarcaqstic, but why dont you just use firefox? www.mozilla.org
__________________
<img src=http://calgunsfoundation.org/images/stories/San-Benito.jpg border=0 alt= />[IMG]file:///C:/Users/PCMECH%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/PCMECH%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]
Quote:
Originally Posted by dantodd View Post
We will win. We are right. We will never stop fighting.
Quote:
Originally Posted by bwiese View Post
They don't believe it's possible, but then Alison didn't believe there'd be 350K - 400K OLLs in CA either.
Quote:
Originally Posted by louisianagirl View Post
Our fate is ours alone to decide as long as we remain armed heavily enough to dictate it.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-20-2010, 6:02 PM
kpw001 kpw001 is offline
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Riverside
Posts: 244
iTrader: 9 / 100%
Default

Is it just a problem with your homepage or can you reach other websites? (before anyone points out that he managed to post here, he could be using his phone or another computer so on and so forth...)

If you can reach other sites then maybe just a problem with your homepage. If you can't reach any other sites then try powering down everything, this usually fixes problems. Computer, router, modem the whole smack. Power on your modem, then router then computer and try again.

Also +1 on the Firefox.
Reply With Quote
  #4  
Old 01-20-2010, 6:08 PM
armygunsmith's Avatar
armygunsmith armygunsmith is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,096
iTrader: 8 / 100%
Default

Firefox if the way to go. looks like your browser might be using a proxy that is having issues. One more trick is to set your IE homepage to about:blank . That way IE doesn't try to connect to the internet before you're actually connected.

What kind of connection are you on anyway?
__________________
SECRET//NOFORN
"Sometimes it's easier to do it the hard way."
Sgt. E <--(That's me)
Reply With Quote
  #5  
Old 01-20-2010, 7:17 PM
biglou biglou is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,275
iTrader: 16 / 100%
Default

Once i download Firefox do i go ahead and remove IE ? I have AT&T DSL. This error page pops up on the screen before i open IE. I just close it and then go on explorer. It's really more annoying than anything. All thumbs on computers.
Reply With Quote
  #6  
Old 01-20-2010, 7:19 PM
armygunsmith's Avatar
armygunsmith armygunsmith is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2,096
iTrader: 8 / 100%
Default

No need to uninstall IE (it's almost impossible anyway). Just start using Firefox instead of IE.
__________________
SECRET//NOFORN
"Sometimes it's easier to do it the hard way."
Sgt. E <--(That's me)
Reply With Quote
  #7  
Old 01-20-2010, 7:21 PM
biglou biglou is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,275
iTrader: 16 / 100%
Default

Just downloaded Firefox, thanks.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-20-2010, 9:03 PM
freonr22's Avatar
freonr22 freonr22 is offline
I need a LIFE!!
 
Join Date: Dec 2008
Location: San Jose
Posts: 11,821
iTrader: 28 / 100%
Default

awesome! I am glad it is working for you. For a bit, I Had to use ie (8) (dont ask) and if a thread had more than 10-20 posts in it and I clicked new unread post, it would start to load, a little black clock would show up in the lower left corner and the page would loop and try and load, and then try and load, looping, literally indefinitely. Anyways Good luck!
__________________
<img src=http://calgunsfoundation.org/images/stories/San-Benito.jpg border=0 alt= />[IMG]file:///C:/Users/PCMECH%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/PCMECH%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG]
Quote:
Originally Posted by dantodd View Post
We will win. We are right. We will never stop fighting.
Quote:
Originally Posted by bwiese View Post
They don't believe it's possible, but then Alison didn't believe there'd be 350K - 400K OLLs in CA either.
Quote:
Originally Posted by louisianagirl View Post
Our fate is ours alone to decide as long as we remain armed heavily enough to dictate it.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-21-2010, 11:39 AM
high_revs's Avatar
high_revs high_revs is offline
Calguns Addict
 
Join Date: Feb 2006
Location: Silicon Valley
Posts: 6,099
iTrader: 12 / 100%
Default

make sure you're not working offline (file -> work offline -> unchecked)

click on run -> type in cmd -> type in ping comcast.net

see if you get results. if you don't, then it's not a browser issue.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-22-2010, 10:57 AM
biglou biglou is offline
Senior Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 1,275
iTrader: 16 / 100%
Default

I noticed when this popped up i would get a little icon of a white truck on the bottom toolbar, next to the clock. After i downloaded Firefox i went to all programs and removed AT&T self service tools. It stopped the error page from coming up on my screen. Hope i didn't screw nothing up.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -8. The time now is 12:25 PM.




Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Proudly hosted by GeoVario the Premier 2A host.
Calguns.net, the 'Calguns' name and all associated variants and logos are ® Trademark and © Copyright 2002-2016, Calguns.net an Incorporated Company All Rights Reserved.