PDA

View Full Version : Eotech 3x flops over in Full Auto


babbytenders
07-01-2012, 2:16 AM
I recently tried running a 3x magnifier over a 512 and 9 times out of 10 the magnifier would flop over to the side when firing in full auto. Is this normal for an Eotech product? Not knocking the company at all, I was actually just surprised.

Plisk
07-01-2012, 2:25 AM
Talk to EOtech about it, or try a new mount like LaRue.

babbytenders
07-01-2012, 2:32 AM
Copy

ahren111
07-01-2012, 8:32 AM
Hummm full auto? What's that?

luchador768
07-01-2012, 8:54 AM
"free state problems" to paraphrase Louis C.K.

starsnuffer
07-01-2012, 2:35 PM
That's a feature. They figure if you're firing full-auto you won't need the magnifier to see the t-rex you're firing at after 5 rounds.

-W

TKM
07-01-2012, 3:38 PM
Unable to replicate the problem.

babbytenders
07-01-2012, 4:52 PM
That's a feature. They figure if you're firing full-auto you won't need the magnifier to see the t-rex you're firing at after 5 rounds.

-W

Haha nice. It would flop over on about the second or third shot, though.. And I thought you're supposed to use an AT4 on a T-Rex.

goodlookin1
07-01-2012, 5:24 PM
Haha nice. It would flop over on about the second or third shot, though.. And I thought you're supposed to use an AT4 on a T-Rex.

No, a FGM-148 Javelin with a heartbeat sensor upgrade. Everyone knows this...

It's real, I swear :rolleyes:

gatesbox
07-01-2012, 5:28 PM
:troll: ???

MrPlink
07-01-2012, 6:07 PM
Starsnuffer beat me to it...

babbytenders
07-01-2012, 7:03 PM
No, a FGM-148 Javelin with a heartbeat sensor upgrade. Everyone knows this...

It's real, I swear :rolleyes:

Lol I just got it

Maddog5150
07-01-2012, 7:13 PM
:troll: ???

THIS!