PDA

View Full Version : Verizon Broadband - Port Forwarding


Diabolus
09-28-2010, 12:46 PM
Does anyone know how I could enable port forwarding with a Verizon Broadband card using VZaccess?

I've used tMobile in the past, and it was easy to setup port forwarding in the options panel. The VZaccess doesn't have the option, but I wonder if there is a third-party software I could run to make it happen?

Anyone good with port forwarding, or know how to make this happen?

Thanks

JDay
09-28-2010, 9:04 PM
I'm not sure that you can, Verizon likely has many incoming ports blocked.

Diabolus
09-29-2010, 10:14 AM
I'm not sure that you can, Verizon likely has many incoming ports blocked.


I think thats the problem, and its BS they block ports without giving the end-user an option to unblock.

Could a software solution allow me to forward the ports?

sfwdiy
10-05-2010, 10:18 PM
If Verizon is blocking ports they're doing it on their end, before the traffic even reaches your computer. The only workaround at that point would be a VPN or SSH tunnel, something like that.

--B

blackberg
10-06-2010, 12:28 AM
I remember calling once and having them unblock ports, had to fill out a form, but it was for a business client.

-bb