PDA

View Full Version : DROS System - Changing Password


ugimports
10-18-2009, 1:19 AM
Do you guys have any issues changing your password on the DROS system? I've tried on several different days and just get errors that the server isnt' available. DROSing itself works fine and I don't get any other errors except when trying to change my master password. I haven't bothered calling in yet, but didn't know if it was just me.

tenpercentfirearms
10-18-2009, 8:08 AM
I have never tried to change it.

OCArmory
10-18-2009, 8:53 AM
It has never worked for me. I just use the one they gave me

striker3
10-18-2009, 9:02 AM
It has never worked for me. I just use the one they gave me

The hard earned DROS dollars at work...

ugimports
10-18-2009, 10:16 AM
thanks. I guess I'll call it in. I hate using default passwords. For all I know they gave everyone the password they gave me :(.. Just realized if you have any former employees they can keep track of all of your DROSs...