PDA

View Full Version : Bullet Button question for AR with conversion kit


mchu83
10-09-2009, 3:56 AM
Sorry if this has been answered, but I couldn't find it though the search function :confused:

If Im using a .22 conversion kit in my AR do I have to have a bullet button? I'd rather just screw my raddlock 4 times while at the indoor range. Thanks, and sorry again if this has already been answered.

AlliedArmory
10-09-2009, 4:29 AM
no you do not need a bullet button if it is a rimfire

reidnez
10-09-2009, 9:45 AM
Nope, not while it's a rimfire. Just make sure to re-activate the BB before you attach any centerfire upper.

mchu83
10-09-2009, 3:16 PM
Awesome, thanks guys.

Army
10-09-2009, 6:31 PM
The law specifies centerfire rifles. Because of this, you can add all the gee-gaws you want.

Still requires 10 round mags though.